Köszöntő

Ugrás a regisztrációs felületre >>

Tisztelt Résztvevők!

Figyelmükbe ajánljuk a frissített hasznos információkat a Nagygyűlés és a bankett helyszínéről, valamint a helyszín környékén elérhető ebédelési lehetőségekről.

Üdvözlettel,

A Szervezőbizottság


Tisztelt Résztvevő!

A járványhelyzet egyetemi szabályozása miatt szeretnénk a segítségét kérni. Arra kérjük, amennyiben lehetséges, segítse a Nagygyűlés szervezési feladatait azzal, hogy visszajelez az alábbi kérdőívben található rövid kérdésekre. Mindez azért szükséges, hogy létszámban tervezhető legyen az esemény, megfelelve ezzel az egyetemi rendezvényszervezési szabályoknak, másrészt a konferenciához kapcsolódó catering szolgáltatásokat és az ezekhez tartozó kiadásokat is pontosabban tervezhetjük az Önök visszajelzésével. Kérjük, amennyiben még nem tette, jelezzen vissza számunkra 2021.07.31-ig.

A kérdőívet ezen a linken találja.

Böngészőbe másolható link: https://corvinus.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_e8KKjO9nLdtn698

Megértésüket köszönjük, a kapott visszajelzéseket bizalmasan kezeljük.

Üdvözlettel

MPT Elnöksége és a konferencia szervezőbizottsága


Poszterekkel kapcsolatos információk!

A poszterszekciókra a programban jelzett időpontokban kerül sor.

A poszter méretek: max.70cm széles és max.100 cm hosszú. (Álló formátumban tudjuk kihelyezni a posztereket.)

Kérjük, a posztereiket  legkésőbb 10 perccel a szekció előtt helyezzék fel a kijelölt helyekre. A felhelyezésekhez gombostű szükséges, amit a szervezők biztosítanak a helyszínen.

A poszterek eltávolításáról a  szekciót követő szünet végén az előadónak kell gondoskodnia.
Ugyanakkor lehetőség biztosítunk arra, hogy a poszterek kivetítve láthatóak legyenek a résztvevők számára a konferencia ideje alatt a szekciót követően is.

Amennyiben szeretnék, hogy kivetítsük a posztert, kérjük digitálisan, ppt formátumban juttassák el hozzánk aug. 19-ig a mellékelt ppt sablonban az alábbi e-mailcímre: mpt@mpt.hu


Kedves Résztvevők!

Megtekinthetőek az előadások bírálatai az előadásokat feltöltők számára. 

Lépjen be a http://mptnagygyules.hu/regisztracio oldalon korábban a regisztrációkor megadott adataival, majd a jobb oldalon a Szakmai anyagok kezelése blokkban éri el a feltöltött előadásának a bírálatát.


 

Tisztelt Érdeklődő! 

Szeretettel köszöntjük Magyar Pszichológiai Társaság XXIX. Országos Tudományos Nagygyűlésének honlapján!  

A konferencia címeÚt a reziliens jövő felé 

Örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy 2021 augusztusában e nagy hagyományokkal rendelkező konferenciát a Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyar Pszichológiai Társaság közös szervezésében rendezhetjük meg.  

Az évenként megrendezett Nagygyűlés Magyarország legnagyobb pszichológiai tudományos fóruma, amely lehetővé teszi az ország különböző pontjairól származó szakemberek találkozását, új kutatási eredményeik bemutatását, valamint a határon túli szakemberek és a társszakmák eszmecseréjét, együttműködését.  

A BCE Pszichológia és Viselkedéstudományi Tanszéke, valamint a Tanárképző és Digitális Tanulási Központja most először ad otthont a Nagygyűlésnek. Nagy izgalommal készülünk az előttünk álló eseményre, hogy annak színvonala kifogástalan legyen és valamennyi vendégünk legnagyobb elégedettségére szolgálhasson. 

Célunk olyan feledhetetlen szakmai-tudományos és kulturális élményt nyújtani a konferencia valamennyi résztvevőjének, amivel jó hírét viszik mind a Budapesti Corvinus Egyetemnek, mind a Magyar Pszichológiai Társaságnak itthon és a határainkon túl egyaránt. 

weboldalon igyekszünk minden, a konferenciával kapcsolatos információt biztosítani a Tisztelt Érdeklődő számára, hogy a honlap látogatása mind a felkészülésben, mind a konferencián folyó munka során segítségükre lehessen. 

Sikeres felkészülést, eredményes kutatómunkát és konferenciarészvételt kívánunk! 

Találkozzunk 2021augusztus 26-28áSzékesfehérvárott! 

Dr. Sass Judit Dr. Bodnár Éva 
Tudományos Programbizottság elnöke  Szervezőbizottság elnöke 

A Magyar Pszichológiai Társaság XXIX. Országos Tudományos Nagygyűlése 

2021. június 17-19. között a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán kerül megrendezésre

Út a reziliens jövő felé címmel. 

Az évenként megrendezett Nagygyűlés Magyarország legnagyobb pszichológiai tudományos fóruma, mely lehetővé teszi az ország különböző pontjairól származó szakemberek találkozását, új kutatási eredményeik bemutatását, valamint a határon túli szakemberek és a társszakmák eszmecseréjét, együttműködését.  

A Nagygyűlés főszervezője: a Budapesti Corvinus Egyetem Pszichológia és Viselkedéstudományi Tanszéke és a Tanárképző és Digitális Tanulási Központja 

A konferencia színhelye: Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus  

8000 Székesfehérvár, Budai út 43. 

A Szervezőbizottság elnöke: Bodnár Éva 

A Tudományos Programbizottság elnöke: Sass Judit 

A Nagygyűlésen csak regisztrált személyek vehetnek részt. A regisztráció MEGNYÍLT.

A prezentációs javaslatok és kivonatok beküldésének határideje: 2021. március 31. (Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az absztraktok terjedelme minden esetben 1500-3000 karakter!)

A Nagygyűlésen való egyéni szakmai szereplés lehetőségei: 

  • tematikus előadás: új, eddig még nem publikált empirikus kutatási eredmények, az elméletalkotás új megközelítéseinek bemutatása; 
  • szimpózium: egy nagyobb empirikus kutatásban elért egyéni eredmények, kutatócsoportban kidolgozott új elméletek bemutatása egy konkrét kutatás vagy téma köré szervezett előadásokkal; (egy szimpóziumban az előadások maximális száma 4) 
  • vitaszimpózium: vita központú innovatív szimpózium. Abban tér el a hagyományos szimpóziumtól, hogy az előadók csak 5-5 percben mutathatják be prezentációjukat, a részletesebb anyagot pedig a nagygyűlés honlapján előzetesen kell feltölteniük. A felkészült vitavezető ezek alapján moderál hatékony, élénk vitát a résztvevők aktív bevonásával; (egy szimpóziumban az előadások maximális száma 4) 
  • egyéni poszterbemutató: egy adott témakörben végzett kutatás eredményeinek, problématerületének áttekintő bemutatása posztertáblákon. A posztereket a szerzők egy erre elkülönített idősávban, 3 perces poszter-előadás keretében bemutathatják. A poszter-műfajban prezentáló szerzők között versenyt írunk ki, amelyben mind a posztert, mind a poszter-előadást számításba vesszük. 
  • tematikus poszterműhely bemutató: kutatócsoportok, műhelyek közös témakörben végzett kutatásainak együttes bemutatása posztertáblákon; 
  • műhelybemutató: szakmai képzések, technikák, iskolák, szakmai szervezetek bemutatkozása ötletes, egyéni módon kis termes műhelyekként vagy kerekasztal beszélgetés formájában. 

Az absztrakt típusa szerint az alábbi helyre történhet a feltöltés a regisztrációs felületen:

Szimpózium: Szimpózium, Vitaszimpózium, több előadásos Tematikus poszterműhely bemutató;
Előadás: Tematikus előadás, Műhelybemutató;
Poszter: Egyéni poszterbemutató;

A cím végén kérjük adják meg, hogy pontosan milyen típusú az absztrakt:
Pl. Előadásom címe – műhelybemutató

A hagyományos szimpóziumok és a tematikus ülések előadásainak időtartama a szimpózium, illetve a tematikus ülés elnökének és az előadóknak a döntése alapján átlagosan kb. 15 perc, amit rövid megbeszélés és vita követ. A szimpózium, illetve tematikus poszterműhely vitavezetője (diszkutánsa) segíti elő, hogy aktív tudományos eszmecsere alakuljon ki az ülésen, illetve műhelybemutatón. A vitavezetőnek is regisztrált résztvevőnek kell lennie. 

 

Content | Menu | Access panel